top of page
IMG_3234.JPG

JOUW EVENEMENT

Locatie, catering, verhuur en decoratie, foto en video, personeel, drukwerk, noem maar op. Zowel tijdens de voorbereiding, als op de dag zelf, en zelfs op het eind van de dag kan je best wat hulp gebruiken om er zeker van te zijn dat alles vlot verloopt en dat het echt genieten wordt. Ook voor jezelf. Eventfull helpt je graag met kennis en ervaring om jouw dag om te toveren in de ultieme belevenis.

Wat is jouw event? 

Trouwdag
Huwelijk

Jij moet alleen nog maar “ja” zeggen…

Wij ontzorgen jullie en helpen om jullie persoonlijk verhaal om te zetten in een onvergetelijke ervaring. Zowel in de voorbereiding als de dag zelf zijn we er zodat jullie je kunnen focussen op elkaar, familie en vrienden. 

 

Samen gaan we voor de ultieme belevenis voor jullie als bruidspaar en voor jullie gasten.

Huwelijk
Verjaardag

Een speciaal moment voor een bijzonder iemand...

 

Of het nu gaat om een kinderfeestje, jubileum, of simpelweg het vieren van je verjaardag met vrienden en familie, we zorgen ervoor dat alles vlot verloopt en we maken er meteen een onvergetelijke belevenis van. Ook aan een totale verrassing voor anderen werken we maar al te graag mee.

Verjaardag
Feest
Communie & Lentefeest

Deze dag is jouw zoon of dochter de echte ster van de show! We zoeken dan ook samen naar het perfecte thema waarvan hij of zij houdt. We denken aan alles: leuke uitnodigingen, keuze van de locatie, lekker eten of heerlijke hapjes, decoratie, entertainment en het vastleggen van deze mijlpaal in het leven van je kind.

 

Hoe groot of hoe klein het feest ook wordt...  we zorgen voor een spetterende dag!

Communie
Doopsel
Doopfeest

Een doopfeest is een geweldig en vooral ontroerend feest dat je kan vieren in intieme kring of voluit met familie en vrienden. Je bepaalt zelf wat je leuk vindt en wij helpen je om er een onvergetelijk moment van te maken. We zorgen ervoor dat alles piekfijn in orde is en we maken goede afspraken over de rustmomenten van je kleine spruit. Voor hem of haar kan deze dag immers al even vermoeiend zijn als voor jou. We helpen je graag zodat je zelf ook kan genieten zonder zorgen.

Meisje van de Baby Shower
Babyshower & Babyborrel

Een klein wonder onderweg? Proficiat! Een moment om te vieren met vrienden en/of familie. Een (girls only?) babyshower met veel lekkers en liefde? Wil je een originele gender reveal of blijft dat nog even jouw kleine geheimpje?

Ook je babyborrel kan al snel een moment van stress worden als je alles zelf moet regelen. Dan wil je toch liever samen genieten? Eventfull helpt je graag om jouw visie om te zetten in een event op een roze wolk.

Babyshower/borrel
Themafeest
Ballons van de partij
Themafeest

Geen speciale gebeurtenis in het verschiet, maar gewoon zin om een stevig feestje te bouwen ? Waarom dan geen themafeest ? 

Een junglethema, "Diep in de zee", Halloween, een unicornparty... we bespreken samen wat jullie leuk vinden. 

Out of the box
Kids Spa-feest
Out of the box

Yep, eigenlijk zijn we ook wel een beetje zot! We denken graag creatief en soms mag het al eens wat gewaagder zijn. Precies zoals jij het wil, zorgen we ervoor dat het feest of event van je dromen werkelijkheid wordt.

 

Heb je wat inspiratie nodig? Of weet je precies wat je wil? Wij zijn er klaar voor. Laat het ons vandaag nog weten.

bottom of page